Συμβουλευτική Επιχειρήσεων - Purpose Συμβουλευτική

Βρισκουμε Λύσεις στις Προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Επιχείρησή σου

Business Consulting

Αύξησε τις πωλήσεις

Οργάνωσε το Προσωπικό

Βρες νεους πελάτες

διαμόρφωσε στρατηγικη

Business Consulting

Η ομάδα της Purpose Συμβουλευτικής βοηθάει επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα να έχουν πραγματικά αποτελέσματα κάνοντας σωστές επιλογές σε μια σειρά από επιχειρηματικά ζητήματα.

 Δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με νέους επιχειρηματίες και δουλεύουμε μαζί τους για να αναπτύξουμε αποτελεσματικές στρατηγικές που καλύπτουν μεγάλο εύρος θεμάτων.

Από τον σχεδιασμό της επιχειρηματικής στρατηγικής, στην εύρεση νέων ευκαιριών ανάπτυξης και από την δημιουργία μοντέλων τιμολόγησης στην υλοποίηση πλάνων Μάρκετινγκ, χρησιμοποιούμε τρόπους και τακτικές που θα σου επιτρέψουν να αντικρίσεις το μέλλον με σιγουριά.

1. Στρατηγική

Η επιχείρησή σου πιθανότατα αντιμετωπίζει πολλές αλλαγές, που έχουν να κάνουν με το οικονομικό κλίμα, την ψηφιακή εποχή, τους μεγάλους ανταγωνιστές, τους απαιτητικούς πελάτες. Παρά το αβέβαιο επιχειρηματικό κλίμα όμως, καλείται παράλληλα να καινοτομεί και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αξίας στους πελάτες της.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Ώρα για Βελτίωση

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Ωστόσο κάθε επιχειρηματικός οργανισμός μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή του, να εξαλείψει μη αναγκαία κόστη, να μειώσει τα επιχειρηματικά ρίσκα και να αξιοποιήσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Το κλειδί

για μόνιμη και διατηρήσιμη ανάπτυξη έχει να κάνει με την ικανότητα της επιχείρησής σου να αναγνωρίζει σε ποια πεδία πρέπει να βρίσκεται, τους τρόπους να κερδίζει και πώς να διατηρεί και να επεκτείνει το επιχειρηματικό της μοντέλο.

Ένα επιτυχημένο Πλάνο Διοίκησης, πρέπει να ευθυγραμμίζει τις υποδομές της εταιρίας, τους ανθρώπους της και τα προϊόντα της με τους στρατηγικούς της στόχους. Για αυτό και εμείς, μέσα από ένα καλά σχεδιασμένο Πλάνο, θα συνεργαστούμε μαζί σου για να:

βημα 1

Σχεδιάσουμε και Αξιολογήσουμε Στρατηγικές επιλογές για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις

βημα 2

Λύσουμε σύνθετα Προβλήματα που σε απασχολούν

βημα 3

Αναγνωρίσουμε και αξιοποιήσουμε ευκαιρίες στην αγορά

βημα 4

Ορίσουμε βραχυχρόνιες προτεραιότητες, δώσουμε άμεσες λύσεις και αναπτύξουμε μακροχρόνια στρατηγική

βημα 5

Βελτιώσουμε την Οργανωτική δομή και Λειτουργία

βημα 6

Ενισχύσουμε την αποδοτική Λήψη Αποφάσεων ώστε να βελτιώσουμε την Αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σου

BUSINESS CONSULTING

Ανάπτυξε την Επιχείρηση σου πιο Γρήγορα και Σωστά

2. Οργάνωση και Λειτουργίες

Η Purpose Συμβουλευτική βοηθάει τους πελάτες της να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές επιδόσεις τους, φροντίζοντας να δημιουργηθούν αποτελεσματικές δομές στην επιχείρηση, καταγεγραμμένες διαδικασίες και ευθυγράμμιση του Προσωπικού στην επίσημη στρατηγική.

Όλες οι επιχειρήσεις έχουν έναν συγκεκριμένο βαθμό οργανωτικής πολυπλοκότητας, που ορισμένες φορές οδηγεί σε αδράνεια και δεν επιτρέπει στην επιχείρηση να λειτουργήσει σε πλήρεις ρυθμούς. Εμείς μπορούμε να βελτιώσουμε τον Τρόπο Λειτουργίας της επιχείρησής σου, μελετώντας:

  • την εταιρική δομή όπως έχει στην πράξη
  • τις αλληλεπιδράσεις των υπαλλήλων τόσο εντός, όσο και εκτός επιχείρησης
  • τις διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας στην καθημερινότητα
  • την κουλτούρα και τις αξίες που υπάρχουν μέσα στην επιχείρηση.

Προσφέρουμε πλήρες Πλάνο Λειτουργίας:

Δυνατότητα 01
Οργάνωση

Δημιουργούμε πιο παραγωγική και λειτουργική δομή

Δυνατότητα 02
Αποφασιστικότητα

Βελτιώνουμε τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων

Δυνατότητα 03
Διαδικασίες Λειτουργίας

Οργανώνουμε τον τρόπο λειτουργίας για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Δυνατότητα 04
Αποτελεσματική Διοίκηση

Δείχνουμε τρόπους Διοίκησης του Προσωπικού

Δυνατότητα 05
Ευελιξία

Βοηθάμε να βρίσκεις και να εκμεταλλεύεσαι νέες ευκαιρίες

Δυνατότητα 06
Εξοικονόμηση Κόστους

 Βρίσκουμε ευκαιρίες για παραγωγικότητα με χαμηλότερο κόστος

Οργάνωσε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σου

Ανάπτυξε πιο Γρήγορα και Σωστά την Επιχείρησή σου.

3. Μάρκετινγκ

Οι σημερινοί πελάτες γνωρίζουν πάντα καλά τι θέλουν, καθώς έχουν εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για όλα τα προϊόντα και τις τιμές τους. Έτσι αναμένουν να έχουν συγκεκριμένες λύσεις πάνω σε αυτό που αναζητούν και υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης.

Αποτελούν όμως και την πραγματική πηγή ανάπτυξης για την επιχείρηση σου. Για αυτό η ομάδα μας συνδυάζει πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένη γνώση προκειμένου να σε βοηθήσει:

Αρχική Προσέλκυση

να προσεγγίσεις τους σωστούς για εσένα ανθρώπους,

Μετατροπή σε Πελάτες

να τους κάνεις ικανοποιημένους πελάτες σου,

Διατήρηση

να τους διατηρήσεις μακροχρόνια ως πελάτες.

Πως σε βοηθάμε

Πελατειακή προσέγγιση και Τμηματοποίηση Αγοράς

Θα σε βοηθήσουμε να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες του πελάτη σου, τις παραμέτρους της αγοραστικής του συμπεριφοράς και να βρεις το σημείο που σε διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές σου, προκειμένου να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό.

Στρατηγική Μάρκετινγκ και Διαφήμισης

Βάσει των στόχων σου, της γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών σου και των αναγκών των πελατών σου, θα σου προτείνουμε το κατάλληλο πλάνο Μάρκετινγκ, προκειμένου τα χρήματα που θα επενδύσεις σε αυτό να είναι αποδοτικά και άμεσα επιστρέψιμα μέσα από αυξημένες πωλήσεις. Θα σου δείξουμε πώς να διαφημίζεσαι έξυπνα, χωρίς υπερβολές και περιττές σπατάλες.

Αποτελεσματικότητα Πωλήσεων

Μέσα από εξειδικευμένες λύσεις αποκλειστικά για τις ανάγκες της επιχείρησής σου, θα βοηθήσουμε εσένα και τους Πωλητές της εταιρίας να κάνετε τις απαραίτητες βελτιώσεις και αλλαγές προκειμένου να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα των Πωλήσεων.

Ικανοποίηση Πελάτη

Ο πελάτης σου περιμένει υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης από την επιχείρηση σου και το Προσωπικό της. Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσένα συγκεκριμένες διαδικασίες εξυπηρέτησης πελατών και να εκπαιδεύσουμε σχετικά το Προσωπικό της επιχείρησης.

Ανάπτυξε πιο Γρήγορα και σωστά την Επιχείρησή σου.

Γνωρίζουμε πως οι ανάγκες σου σίγουρα είναι εξειδικευμένες. Επικοινώνησε μαζί μας, για να μας εξηγήσεις σε ποιο κομμάτι θα ήθελες να σε βοηθήσουμε και ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζεις. Θα ασχοληθούμε άμεσα με το μήνυμά σου και θα σε καλέσουμε για να το συζητήσουμε αναλυτικά.