Σύμβουλοι Καριέρας - Purpose Συμβουλευτική

Σύμβουλοι Καριέρας

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, φέρνουμε το επαγγελματικό Coaching και Συμβουλευτική και τα κάνουμε προσιτά σε όλους.

Με την καλύτερη ομάδα από Επικοινωνιολόγους, Συμβούλους Καριέρας, Οικονομολόγους και Life Coaches, έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να δουν την αλλαγή που θέλουν στη ζωή και την καριέρα τους.

Οι Υπηρεσίες μας

ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΚΑΡΙΕΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η Αποστολή μας

Σ

Στο The Purpose, το όραμά μας είναι απλό, βοηθάμε ανθρώπους και επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Παρέχουμε Εκπαίδευση αιχμής και μοναδική στο είδος της Συμβουλευτική πρακτική, αποκλειστικά σε άτομα που εστιάζουν στο να εξελιχθούν στην καλύτερη έκδοση του εαυτού τους.

Ο

Οι άνθρωποι που αναλαμβάνουμε επιδιώκουν να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά με τιμιότητα, υπευθυνότητα και θέληση για αλλαγή.

Οι Αξίες μας

Π

Πιστεύουμε βαθιά στη σημασία της προσωπικής ανάπτυξης, της επαγγελματικής καταξίωσης και της επιχειρηματικής επιτυχίας. Για αυτό το σκοπό, συνθέσαμε μία εκπληκτική ομάδα ανθρώπων που αποτελείται από τους καλύτερους ειδικούς σε κάθε τομέα. Πάντα στη διάθεσή σου για να εξετάσουν τις ειδικότερες ανάγκες σου και να προσφέρουν τις λύσεις που αρμόζουν σε εσένα. Όταν δουλεύεις μαζί μας μπορείς να περιμένεις πραγματική συνεργασία με διαφάνεια, ενδιαφέρον και ακεραιότητα.

Ο

Οι πελάτες μας αποτελούνται από νέους επιχειρηματίες, φιλόδοξους εργαζόμενους, συνειδητοποιημένους επαγγελματίες, οραματιστές και καθημερινούς ανθρώπους που αψηφούν τις κατηγοριοποιήσεις. Οποιαδήποτε προσωπική και επιχειρηματική πληροφορία, όσο ευαίσθητη και αν είναι αυτή, που μοιράζονται οι πελάτες μας με την Purpose είναι αυστηρά εμπιστευτική και δεν διαμοιράζεται εκτός αυτής.

Ο

Όλο το περιεχόμενο, τα Προγράμματα, η Συμβουλευτική και τα άρθρα του The Purpose δημιουργούνται από την ομάδα μας με σκοπό να μεταφέρουν πρωτοποριακές ιδέες, δοκιμασμένες λύσεις και επιστημονικές γνώσεις. Συνδυάζουν τομείς Ψυχολογίας, Οικονομίας, Επιχειρηματικότητας, Management και Επικοινωνίας και στοχεύουν στην παρακίνηση του αναγνώστη και στην μεταφορά ποιοτικής γνώσης σε αυτόν.

Η Ομάδα μας

>> Ευκαιρίες Καριέρας

Ε

Είμαστε μία δυνατή και δεμένη ομάδα αποτελούμενη από Συμβούλους Καριέρας, Επικοινωνιολόγους, Οικονομολόγους, Ψυχοθεραπευτές, nerds, Προγραμματιστές, Γνώστες της Στρατηγικής, της Ψυχολογίας και της Επικοινωνίας, που μας αρέσει να λύνουμε προβλήματα, να δίνουμε λύσεις και να βοηθάμε ανθρώπους και επιχειρήσεις να αναπτύσσονται.

Α

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, νοιαζόμαστε για τους πελάτες που βοηθάμε και μας γεμίζει το αποτέλεσμα των όσων δημιουργούμε.

Δωρεαν Βιβλιο

Συμπλήρωσε το email σου και με την εγγραφή σου, λάβε ΔΩΡΕΑΝ το εξαιρετικό ebook "50+1 μυστικά για να φτιάξεις τη ζωή σου"! Ένας οδηγός 110 σελίδων για μια εκπληκτική καθημερινή ζωή!