Σεμινάριο NLP Αυτογνωσίας και Επικοινωνίας

Μάθε πώς να επικοινωνείς άμεσα και σωστά με τον εαυτό σου και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ανακάλυψε τι σε περιορίζει και τρόπους να το ξεπεράσεις με τη βοήθεια του NLP.

Μια διαφορετική προσέγγιση στο κρίσιμο θέμα της επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 210 69 30 400
Shane Melaugh

Ο έμπειρος Επικοινωνιολόγος και πιστοποιημένος NLP Master Coach, Βασίλης Καραγιαννόπουλος, παραδίδει ένα εντελώς διαφορετικό σεμινάριο NLP, αυτογνωσίας και αποτελεσματικής επικοινωνίας που δεν πρέπει να χάσεις. Ένα σεμινάριο που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους γύρω σου.

Επικοινωνία 

Για τους ανθρώπους, η επικοινωνία είναι η βάση πάνω στην οποία έχει στηθεί ολόκληρη η κοινωνία και ο τρόπος ζωής μας. Η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα social media, το θέατρο και ο κινηματογράφος, όπως και πάρα πολλοί άλλοι τομείς της κοινωνίας έχουν ως βάση την επικοινωνία. Την ανάγκη, δηλαδή, του ανθρώπου για επαφή με άλλους ανθρώπους.

Είναι παράδοξο λοιπόν, το γεγονός ότι δεν υπάρχει ουσιαστική εκπαίδευση και ενημέρωση για αυτή τη νευραλγική παράμετρο που διέπει την ζωή μας, τον τρόπο δηλαδή που επικοινωνούμε με τους άλλους

Πώς να επιλέξω τους πελάτες μου, όταν δεν μπορώ να τους εξυπηρετήσω όλους;
 • Η επικοινωνία δεν είναι απλά μια διαδικασία, είναι τρόπος ζωής.
 • Η σωστή επικοινωνία μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μία ζωή γεμάτη φίλους και θετικούς ανθρώπους και σε μία μοναχική, περιορισμένη ζωή.
 • Στο εργασιακό περιβάλλον είναι η παράμετρος που μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία.
 • Στην υπερβολικά γρήγορη, απαιτητική και μοντέρνα κοινωνία μας, η ικανότητα για αποτελεσματική επικοινωνία είναι άκρως απαραίτητη.

Η διαφορά του NLP

Ο Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) δημιουργήθηκε με πρωταρχικό σκοπό την μελέτη, ανάλυση και εξερεύνηση των δομών της επιτυχημένης συμπεριφοράς των ανθρώπων. Ο σκοπός ήταν να δομηθεί αυτή η συμπεριφορά σε ένα μοντέλο που να μπορεί να διδαχθεί σε άλλους μέσω εμπειρίας.

Ως μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως θεραπεία με σκοπό την αφαίρεση περιοριστικών πεποιθήσεων που δυσχεραίνουν τον τρόπο σκέψης και δημιουργούν εμπόδια στην εκπλήρωση στόχων.

Γιατί είναι το NLP τόσο ιδιαίτερο;

Εξατομικευμένο

Αυτό που ξεχωρίζει το NLP από άλλες μεθόδους είναι το γεγονός ότι οι τεχνικές διδάσκονται στην πράξη. Βασίζεται στις ικανότητες και τη συμπεριφορά καθενός μας χωριστά και γι’ αυτό ο καθένας μπορεί να το εξελίξει διαφορετικά πάνω στην προσωπικότητά του και τον τρόπο του.

Ολική Αλλαγή

Από τη νεύρο-επιστήμη, γνωρίζουμε ότι υπάρχει συσχετισμός της συμπεριφοράς και του τρόπου που είναι δομημένα τα νευρωνικά μονοπάτια του εγκεφάλου. Το NLP με τις μεθόδους του σε βοηθάει να αναπτύξεις την ικανότητα να επηρεάζεις την συμπεριφορά του εγκεφάλου.

Άμεσα Εφαρμόσιμο

Μέσω συγκεκριμένων, απλών και άμεσα εφαρμόσιμων μεθόδων, βοηθάει το άτομο να αναδιατυπώσει τον τρόπο που προσεγγίζει για πάντα την καθημερινότητα, από την πρώτη κιόλας μέρα. Όλα όσα θα μάθεις έχουν άμεση και πρακτική εφαρμογή στη ζωή σου.

Τελειώνοντας το σεμινάριο NLP θα μπορείς να:

 • Ακούς και κατανοείς τους άλλους αποτελεσματικά.
 • Επηρεάζεις θετικά τους γύρω σου και να πετυχαίνεις αυτό που θες.
 • Προγραμματίσεις το μυαλό σου προς την θετική σκέψη.
 • Διαχειρίζεσαι τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να ξεπερνάς το άγχος και την πίεση.
 • Βελτιώσεις τον τρόπο επικοινωνίας σου ριζικά και μόνιμα.
 • Διαχειρίζεσαι καλύτερο τον εαυτό σου.
 • Γνωρίζεις ποιες είναι οι περιοριστικές πεποιθήσεις σου και τον τρόπο σκέψης για να τις αλλάξεις.
 • Αναγνωρίσεις την πιθανή αρνητική κατάσταση που βρίσκεσαι ώστε να την αντιμετωπίσεις άμεσα.
 • Διακρίνεις τα μοτίβα συμπεριφοράς των άλλων.
 • Γίνεσαι άμεσα συμπαθής και το επίκεντρο σε κάθε νέα ομάδα ανθρώπων.
 • Ξεπεράσεις τα εμπόδια και τις περιοριστικές αντιλήψεις που σε κρατούν μακριά από τους στόχους σου.

Το σεμινάριο NLP, διάρκειας περισσότερων από 8 ώρες, διεξάγεται μετά από συνεννόηση για την ημέρα και ώρα. Επιδοτείται μερικώς από το ΛΑΕΚ και διεξάγεται σε personal επίπεδο, προκειμένου οι συμμετέχοντες να έχουν προσωπική εμπειρία. Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης και μέσω Skype για όσους διαμένουν εκτός Αττικής.

John Doe UI/UX Designer

Θες να αλλάξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τον εαυτό σου και τους άλλους;

Copyright The Purpose